Een zoekbare meerder talige database van evangelische bijbelscholen - en Bijbel, pastorale, theologische en zendings trainings programmas , cursussen en wereldwijde bronnen - die je helpen om de Heer te dienen.

Gebruiksaanwijzing voor deze site

Gegevensbestand voor Evangelische Opleidingen – www.trainforChrist.org

Maar zoals de zee vol water is, zo zal de aarde vol kennis van de grootheid van de HEER zijn. . (Habakuk2:14)

Dit searchable Internet Gegevensbestand probeert , met God’s hulp, een lijst te maken van alle evangelisch patorale, theologische en zendings opleiding cursussen in alle landen. Aanvankelijk alleen in het Engels en Spaans, het is technisch mogelijk om het toegankelijk te maken in alle belangrijke talen zo dat Christenen over de hele wereld de cursus kunnen vinden die zij nodig hebben om onze Here Jezus Christus beter te kunnen dienen.

Het project wordt geleid door de Zendings Opleiding Dienst, uit het Verenigd Koninkrijk, lid van de EA (Evangelische Alliantie - www.eauk.org) en GC (Globale Verbindingen - de Britse Evangelische Zendings Alliantie - www.globalconnections.co.uk), en werkt samen met lidorganisaties van ICETE (de Internationale Raad voor Evangelisch Theologisch Onderwijs - www.icete-edu.org) en TOPIC (Intenationale Coalitie voor het Opleiden van Leraren voor Voorgangers - www.topic.us).

“we willen beslist proberen om dit feilloos in onze nieuwe WEA web presence te integreren” Aldus Geoff Tunnicilffe, voorzitter van de WEA (Wereld Evangelische Alliantie - www.worldevangelical.org)

Wilt u bidden dat God verheerlijkt zal worden in dit project door onze Here Jezus Christus

Wij bidden dat dit Bestand van Evangelische Opleidingen een zegen zal zijn voor allen die ervan gebruik maken, en dat u de hulp en zegen van God ervaart in het volgen van onze Here Jezus Christus.

Zoeken

U kunt zoeken onder Klassificatie Onderwerp en Verdere Indeling Onderwerp, Land en Regio, het Niveau van de Cursus, Trefwoord, Taal of Evangelisch Genootschap.

Om onder Klassificatie Onderwerp en Verdere Indeling Onderwep te zoeken, klik op ‘Index’ en kies het juiste Onderwerp. U kunt meer gericht zoeken door het hokje eronder aan te vinken, waar sommige klassificaties verder zijn onderverdeeld.

U kunt ook een Land selecteren, en daaronder een Regio van dat Land. Wilt u weten welke cursussen schriftelijk of via het Internet over de hele wereld te verkrijgen zijn , klik eerst ‘Kies Land en Regio’ en dan ‘Internationaal Teleonderwijs’ .

Hoe minder gericht u kiest, des te meer resultaten krijgt u. Bij voorbeeld: Zoeken naar een studie om wetenschappelijk onderzoek te doen in Afghanistan, in het Frans, zal niet veel resultaten opleveren.

Het registreren van gegevens en berichten

Als u uw gegevens aan deze site wilt toevoegen, gelieve eerst te registreren. Klik ‘Registratie Scholen en Instellingen’ aan in de index links. Wij accepteren alleen organisaties die aangesloten zijn bij nationaal of internationaal erkende evangelische genootschappen. Zie categorie ‘Voorwaarden’

Als u geregistreerd heeft, ontvangt u een e-mail met uw gebruikersnaam en paswoord. Klik ‘Inloggen School/Instelling’ aan in de index links, en voer uw gebruikersnaam en paswoord in. Verander dan uw paswoord onder ‘Mijn Gegevens’

U kunt nu de gegevens van uw cursussen invullen door ‘Mijn Cursus’ aan te klikken

Uw cursus verschijnt op het gegevens bestand zodra uw gegevens geverifieerd zijn door onze controleur. Dit kan drie dagen duren.

Uw beveiliging moet op medium (of lager) staan voordat sommige cookies het doen. De cookies van de site kunnen uw computer geen schade doen.

Donaties

Wilt u overwegen een gift over te maken zodat dit werk voort gezet kan worden? Klik ‘Giften’ aan in de index links. Bij voorbaat dank. De Here zegene u.